tiistai 1. tammikuuta 2013

Tammikuun haaste: Askartelutarvikkeiden säilytysratkaisut


Säilytysratkaisut/ Askartelutarvikkeiden säilytys: Onko sinulla oma askarteluhuone vai oletko pyhittänyt vaatehuoneen harrastuksellesi. Miten säilytät nauhat, miten musteet tai neulelangat? Säilytysratkaisu voi olla joko itsetehty tai muuten vaan loistoidea. Osallistu haasteeseen kommentoimalla tähän postaukseen tai laittamalla kuva kera pienen tekstin mira@amalia.fi.

Tässä Amalian Askartelijoiden vinkkejä askartelutarvikkeiden säilytykseen:


Ostin kirpputorilta vanhan matkalaukun, jossa nauhani olivat pitkään sekaisin, mutta sitten päätin järjetää ne paremmin. Kiepsutin nauhat paksuista kartonkilaatikoista leikkaamieni palojen ympärille ja kiinnitin päät nuppineuloilla. Yritin myös järjestellä samanvärisiä nauhoja/pitsejä samoihin paloihin. Osa leveämmistä jutuista on etureunassa nipuissa ja pyöreissä rullissa ostetut nauhat ovat edelleen niissä, mutta kaikki mahtuu laukkuun kivasti. Ja oikeastihan säilytystilanteessa kasan päällä on muutama muovipussi pikkupalasille, mutta niitähän ei kuvassa esteettisyyssyistä näy.

-Maikko




”Löysin kirpputorilta lasten taulut 16,5 x 16,5 cm, jotka ovat syvyydeltään noin 4 cm. Maalasin ne valkoiseksi ja ripustin askartelupöytäni yläpuolelle. Säilytän niissä mm. leimasimia ja värisuihkepulloja, riippuen siitä, mitä tarvitsen sillä hetkellä. Nyt joululeimasimet ovat vallanneet nuo kehykset, mutta kohta ne antavat tilaa aivan muille aiheille. Vaihtuva näyttely siis J Blogissani kuvat tauluista ennen ja jälkeen.”



Minulla on sen kymmenen erilaista rasiaa, laukkua, pussia, lipastoa yms jossa säilytän askartelutarvikkeitani. Niitä on kotona, töissä, käsilaukussa, olohuoneessa, makuuhuoneessa... Ihan joka paikassa. Ja, koska tykkään tuunailla, olen päällystänyt vanhoja pakkausrasioita uudelleen kauniilla skräppäyspapereilla ja semmoisesta, yhdestä rasiasta syntyi tämäkin, nauhojensäilytyslaatikko.

- Mira

Tähän, tammikuun haasteeseen on aikaa osallistua 31.1.2013. Palkinnon tarjoaa tällä kertaa: Readme.