torstai 1. maaliskuuta 2012

Maaliskuun haaste

Maaliskuun haastena ovat lorukortit. Askartele siis lorukortti tai kokonainen sarja kortteja joko omille lapsille, kummilapsosille tai läheiseen päiväkotiin! 

Osallistumisohjeet löydät sivupalkista. Osallistumisaikaa on kuun loppuun, 31.3. asti. Osallistujien kesken arvotaan palkinto. Maaliskuun palkinnon sponsoroi Ilona Deco.

Innoitusta ja vinkkejä totetukseen voi katsella Amalian askartelijoiden tekemistä lorukorteista.

Jankan suloinen oravakortti


Tätä korttia voi käyttää vaikka iltasatuna!

Maikon iloiset kortit


"Tein lorukortteja käyttämällä eläinten kuvina kiiltokuvia sekä leimasimia. Leppäkerttu on leimattu punaiselle paperille ja leikattu reunoja myöten irti. Osaan perhoskorteista tein lisäksi taustaa erilaisilla perhosleimasimilla. Vasemmassa reunassa näkyviin possukortteihin tupsuttelin taustalle myös valkoista gessoa, mikä teki korteista mukavan röpelöisiä.

Teippasin ensin kuviopapereita kartonkiin superleveällä, kaksipuoleisella Bilteman teipillä ja leikkasin sen jälkeen erimallisia kortteja, joiden reunoja tummensin musteella. Runot on kirjoitettu tietokoneella ja tulostettu."

Riikan korttinelikko


"Nämä kortit ovat jo uusille omistajille matkanneet. Kortit on tehty eri tavoin - nallet leimaamalla, lumiukot leikkaamalla, käden kuvat ovat sormivärillä painetut samoin kuin koiran pilkut."

Taijan eläinaiheiset suloisuudet


"Eläinten kuvat on leimattu Artemion clear stamp fun farm animal –setin hauskoilla leimasimilla, paitsi leppäkertut ja koppakuoriaiset ovat jostain muusta setistä (en muista). Lorut ja värssyt kirjoitin koneella ja tulostin. Lorukorttien paperit ovat V&A Hanoverian 12x12 linen –paperikosta. Laminoin kortit, jotta ne kestävät pidempääkin käyttöä. Kortit päätyvät lorukorttivaihtoon tai päiväkotiin. Kortit ovat kokoa 10x15 cm."

6 kommenttia:

  1. Laitoin lapset askartelemaan :) http://piipertajat.vuodatus.net/blog/3167716/lorukortteja/

    VastaaPoista
  2. Lorukorttejani satuhahmoista :) http://zirkonella.blogspot.com/2012/03/lorukortteja-satuhahmoista.html

    VastaaPoista
  3. Kiva haaste! Tässä omat lorukorttini: http://alpakkaabambupuikoilla.blogspot.com/2012/03/lorupussi.html

    VastaaPoista
  4. Mukana ollaan: http://askarruttaa.blogspot.com/2012/03/merenneitoni-ja-mina.html

    VastaaPoista
  5. Mukana haasteessa pupukortilla.

    VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!