sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Huhtikuun haaste

Huhtikuun aiheena on kutistemuovi ja siitä tehdyt koristeet. Tee kutistemuovista koriste korttiin tai skräppisivuun tai tee vaikka osa koruun. Tulkitse ja keksi uutta!

Osallistumisohjeet löydät sivupalkista. Aikaa osallistua on huhtikuun viimeiseen päivään asti. Osallistujien kesken arvotaan Fiskarsin sponsoroima palkinto.

Kutistemuovin käytöstä löytyy video täältä. Inspiraatiota tuomaan on alla Amalian Askartelijoiden ideoita kutistemuovista.

Taijan herkkä kortti

"Leimasin isoja sydämiä kirkkaalle kutistemuoviarkille, väritin sydämet Promarker-tussilla ja leikkasin sydämet irti kutistemuoviarkista. Sitten uuniin paistumaan. Kiinnitin sydämet onnittelukorttiin (koko 12,5 x 12,5 cm) koristeiksi.


Katso aiemmin julkaistu ohje kutistemuovin käytöstä blogistani."


Riikan kutistemuovikoristeet skräppisivussa


"Leikkasin kirkasta kutistemuovia Big Shotin stanssilla ja muotoilin kukan kuumana kolmiulotteiseksi. Väritön koriste tuo tekstuuria, mutta on kuitenkin mukavan huomaamaton. Isomman kuvan skräppisivusta näet blogistani, tässä vain yksityiskohtakuva."


Merkun vintagehenkinen laukkukoru
"Eli hioin ensin santapaperilla huurrepintaisen kutistemuovin pinnan ja levitin päälle erilaisia Distress Ink:n värejä sienellä. Leimasin kuviot (isokokoiset) mustalla Stazon:lla. Leikkasin kuviot irti jättäen reunoille n. 0,5 cm tyhjää.

Tein isolla rei'ittäjällä reiän kuvioiden yläreunaan. Kuumensin ja kutistin kuviot kuumailmapuhaltimella ja painoin puhalluksen jälkeen päälle isolla akryylipalikalla tasoittaen pinnan.
Lopuksi kiinnitin kuviot isoreikäiseen ketjuun. Siinä se!"Jankan kaunis korusetti9 kommenttia:

 1. Hyvä aihe, sain viimeisteltyä kesken jääneen projektin!

  VastaaPoista
 2. Kiva teema, tulipa vihdoin toteutettua yksi pidempään mielessä pyörinyt idea. Korttini on täällä.

  VastaaPoista
 3. Tämmäöisillä lähdin mukaan

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kutistemuovista saa tehtyö kivoja koristeita, joten ole mukana haasteessa :)

  VastaaPoista
 6. viime hetken osallistuminen kaloilla (:

  VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!