tiistai 1. toukokuuta 2012

Toukokuun haaste

Toukokuun haasteena on bingo! Alla olevasta ruudukosta tulee valita kolmen ruudun rivi joko pystyyn, vaakaan tai kulmittain ja toteuttaa sen mukainen askartelu. Kyseessä voi olla paperiaskartelu, ompelutyö tai vaikka koru. Muuta rajoitusta ei siis ole kuin se, että työstä löytyy yksi bingorivi.

Osallistumisohjeet löydät sivupalkista. Aikaa osallistua on toukokuun viimeiseen päivään asti. Osallistujien kesken arvotaan Nea-Idean sponsoroima palkinto. Voittaja ilmoitetaan kesäkuun alussa täällä blogissa.


Alla on Amalian Askartelijoiden töitä bingoruudukkoa käyttäen!

Taijan kaunis kortti (leimakuva-pinkki-paljetti)


"Leimailin Artemion Ornate Owl –leimasinsetin isoa pöllöä erilaisille papereille, mm. V&A Hanoverian 12x12 linen –paperikon paperille, joka tässä on taustana. Värittelin pöllön ProMarker-tusseilla. Bingorivin paljetit (3) löytyvät Heippa-sanan alta. Paljettien päälle olen laittanut mustat timantit. ”Heippa” on kirjoitettu Dymolla pinkille teipille, sen alla kahta eri masking teippiä sekä pitsinauhaa. Bingorivini on siis Leimakuva – Pinkki – Paljetti. Kortin koko on 14,5 x 14,5 cm."


Riikan skräppäys (vihreä-pinkki-valokuva)
"Päätin tehdä skräppäyksen ruudukosta ja valitsin rivikseni vihreä-pinkki-valokuva. Ruudukon muutkin ainekset inspiroivat, joten lopulta tästä skräppityöstä löytyy kaikki muut ruudut paitsi leimakuva ja ommel. Lisäkuvia sivusta näkee blogistani ja Amalian blogiin on myös tulossa sen valmistuminen kuvasarjana."

Maikon raikas skräppi (nauha-ommel-valokuva)
"Tein ensimmäistä kertaa itselleni 8x8-tuumaisen skräppisivun. Päätin kokeilla vähän pienempää kokoa, sillä isot sivut (ja albumit) tuntuvat tällä hetkellä epämieluisilta ja vaikeilta täyttää. Yllätyinkin positiivisesti, sillä sain sivun pienestä koosta huolimatta leikittyä leimasimella, boordileikkureilla sekä kuviopapereilla, mutta kuitenkin sivuun jäi ilmavuutta. Isot lehdet ovat puisia koristeita ja pikkuiset lehdet on tehty kuvioleikkurilla. Ruskea-valkoraidallinen nauha, feikkiommel sekä valokuva muodostavat minun bingorivini, mutta löytyy sivusta myös rivi vihreä-leimakuva-ommel."


Elinan kukoistava skräppäys (mm. ommel-leimakuva-vihreä)
"Huhtikuisesta auringonpaisteesta ja mullasta nousseista krookuksista innostuneena päätin bingoilla oikein monen rivin edestä. Käytin skräppileiskaani kaikki keskustaa kiertävät pysty- ja vaakarivit. Ja jos oikein tarkkaan katsoo, saattaa sivusta löytää kyllä pienen hitusen vaaleanpunaistakin ;)"

16 kommenttia:

 1. Mukaan haasteeseen simppelillä kortilla. Rivini valokuva - pinkki - vihreä. Kortti on täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen upealla kortilla!

   Poista
 2. Ihana haaste!
  Mukaan rivillä ommel-nauha-valokuva.

  VastaaPoista
 3. Mukana äitienpäiväkortilla!

  http://rakkausrasia.blogspot.com/2012/05/aitienpaivakortti.html

  VastaaPoista
 4. Mukana digisivulla, jos se sallitaan?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. löytyy linkistä: http://www.rosalii-itetehty.blogspot.com/2012/05/pohdinnan-paateeksi-haastetyo.html

   Poista
  2. Kiitokset osallistumisestasi haasteeseen!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen upealla leiskalla!

   Poista

Kiva kun osallistuit arvontaan!