lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun haaste: Korvakorut

Joulukuussa askarrellaan korviksia! Tee itsellesi asun kruunaavat korvakorut tai anna itse tehdyt korut lahjaksi! Korvakuorut voit huovuttaa, tehdä helmistä tai vaikka askarrella paperista. Anna mielikuvituksen lentää! Jouluna saa kimmeltää.


”Nämä korvikset oli tosi helppo ja nopea tehdä. Tarvittiin helmiä, 2 korupiikkiä, hopeoidut korvakorun koukut (2 kpl) ja pihdit.”

Terveisin,

Taija
Salainen intohimoni on valmistaa siemenhelmistä koruja. Korvikset ovat tehty peyotetekniikalla. Lehden muoto saadaan käyttäen hyväksi peyoten kaventamista ja leventämistä.

Kristiina


Nämä korvikset olen tehnyt kutistemuovista. Ensin leikkasin häkit big shotilla ja sen jälkeen pienensin ne oikeaan kokoonsa uunissa.

Emmo


Pikkujouluihin syntyvät korvikset kädenkäänteessä pienistä lasisista joulupalloista, korviskoukuista sekä korulenkeistä. Mukavia juhlia kaikille, Mira

Blogittomat voivat osallistua haasteeseen lähettämällä kuvan työstään osoitteeseen emmo@amalia.fi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Readmen sponoroima kirjapalkinto. Osallistumisaikaa on joulukuun viimeiseen päivään asti.

Sähköpostilla osallistuneita töitä:


Miia: "Osallistun joulukuun korvishaasteeseen söpöllä rusetti-ear cuff- korulla:)"

6 kommenttia:

 1. Osallistun kaksilla korviksilla, jokin aikaa sitten jo tehdyt, mutta kai ne käy?

  VastaaPoista
 2. Minä tein "hupakko"korvikset :)
  ps. olisiko mahdotonta poistaa tuo kommenttien sanavahvistus.. Kun ei niistä saa mitään selvää, ei edes siitä ääniversiosta :/ Mullei ainakaan ole roskapostia tullut sen takia, ettei ole ollut tuota vahvistustakaan...

  VastaaPoista
 3. Ruskeaa ja hopeaa, niistä on korvikseni tehty.

  VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!