perjantai 30. syyskuuta 2011

Syyskuun haasteeseen osallistuneita

Ritva:
"Oma "askartelukassini" on oikeastaan ihan perinteinen urheilukassi. Kyllähän siinä tavarat kulkee, mutta ei se kyllä mitenkään käytännöllinen ole. Lisänä on miesten työkaluosastolta ostettu työkalupakki, jossa kulkevat kaikki pienet jutut - musteet, leimat, stanssit jne.
Kaikki muut ovat sulavasti sekasotkussa urheilukassissa, niin paperit kuin paperileikkuri yms."


Jessica:
"Halun että askartelukassi on iloinen ja pirteä, sinne pitää mahtua paperisäilytyskansio minne mahtuu 12x12” arkit, mukaan pitää mahtua myös muuta kivaa. Tähän kassiin kuuluu erillinen pussukka minne saa mukaan esim. kyniä, tusseja tms. ja pikku pussukka minne voi laittaa esim. leimasinkuvia. Ja kun innostuin niin päällystin myös yhden laatikon minne saa vaikka koristeita helposti mukaan kun lähtee askartelutreffeille. Kangas on vahattua kangasta mikä on helppoa pyyhkiä jos likaantuu. Kassi on iso, noin 50x40x15 ja sitä voi hyvin kantaa esim. olkapäällä.
Että tällainen kassi."Eila:
"Olen vannoutunut repun käyttäjä. Tämän monitoimirepun ompelin vuosia sitten työhöni maahanmuuttajalasten Sanasäkki-suomenkielen toimintatuokioita varten. Reppu on myös oivallinen kun haluan askartelutarvikkeita jonnekin mukaani. Paperileikkuri, musteet, paperit, leikkurit, koristerasiat, cuttlebug, stanssit, ym mahtuvat repun isoon osaan ja kynät, teipit, sakset ja liimat omiin taskuihinsa. Reppu on tilava; leveys n. 40cm, korkeus n. 45cm ja pohja on soikea halkaisijaltaan n. 26cm. Siis isot skräppipaperitkin mahtuvat kotelossa hätätapauksessa reppuun, jos ei ole kaikki luettelemani isossa osassa.
Kaiken lisäksi jos lapsi on mukana, hänellä on ajanvietettä harjoitellessaan napittamista, nepparien, vetoketjun ja sulkijaklipsin avaamista ja sulkemista, nyörin kiristämistä ja löysentämistä, kännykkäpussin tarran avaamista ja sulkemista, kengännauhojen pujottamista ja solmimista... Eli reppu on todella monikäyttöinen!"
 
Janka:
Osallistuu haasteeseen sekä skräppi-sivulla, jossa on kuvattu haaveiden askartelu-kassi
että pienellä tarvikekassilla/-ämpärillä.
"Tässä on projekttini, joka ei ole kassia, vaan ämpäri. Voi varastoida
sisällä ihan mitä vaan: kyniä, sakset, työkalut. Siellä on taskuja
ympärillään. Kierrätin vanha jogurtti-purkin siihen."

Janka syyskuun haaste 1.


Jankan syyskuun haaste 2.
Täältä löytyy Minttumaan haasteeseen osallistuva kassi.

Lotan kommentti syyskuun haasteeseen: "hienoja ja käytännöllisiä sekä persoonallisia toteutuksia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun osallistuit arvontaan!