torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuun haaste

Joulukuun haasteen aiheena on koru. Tee, askartele tai tuunaa koru rintaan, korviin tai esim. pinniin. Muista, että materiaalina voi käyttää paljon muutakin kuin helmiä!

Osallistumisohjeet löydät sivupalkista. Aikaa osallistua on joulukuun viimeiseen päivään asti. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Ökömökön sponsoroima palkinto. 

Inspiraatiota voi ammentaa alla olevista Amalian Askartelijoiden koruista.

Elinan iloiset leppispinnit:"Hiuspinnien leppäkertut on tehty askarteluhuovasta. Malli on helppo: alinna on Sizzix:n stanssilla leikattu kukka ja kukan päälle liimattu leppäkerttu on tehty kahdesta osasta. Leppiksen pohjana on ruskeasta huovasta leikattu soikio ja päällä hieman pienempi, toisesta päästä katkaistu soikio, joka on leikattu kahtia. Huopapalat on kiinnitetty toisiinsa liimalla – ainoastaan korunyöristä tehdyt tuntosarvet on kiinnitetty pohjaan muutamalla ommellulla pistolla. Leppäkertun pilkut on piirretty tussilla.
Huopa sopii hiuskorujen materiaaliksi hyvin, sillä se on kevyttä ja kuitenkin varsin kestävää."


Jankan suloiset pöllökorut:


"Loin korvakorut ja kaulakorun FIMO muovailumassasta, koruosista sekä lehtihelmestä. Koru näyttää hyvältä ja valmistui tosi nopeasti. Tein ruskeasta Fimo massasta korvakorut ja liimasin taakse korvakorupiikit kuumaliimalla. Iso pöllö on luottu keltaisesta ja kirsikkapunaisesta massasta. Loin pöllön muodon, sitten tein 2 valkoista pyörykkää, litistin ja asettelin 2 pikkupalaa ruskeaa massaa silmiin. Muodostin nokan oranssista massasta."

Marisolin aurinkoinen rintakoru:Rintakoru on tehty virkkaamalla ja koristeltu napeilla.

Riikan seeprat:


"Nämä korvakorut ovat syntyneet Kierrätyskeskuksen aarrearkku-matkalaukusta löytyneistä puueläimistä. Elukoihin on porattu pieni reikä, johon kiersin pienen lenkkiruuvin kiinni. Loppusilaus korvakorukoukuilla."

Taijan iloinen kännykkäkoru:


”Aiheena on tehdä tai tuunata koru. Tänä syksynä olen tehnyt kutistemuovista erilaisia töitä ja niinpä tein laukkukorun kutistemuovista. Leimasin eläimiä, puita, tiaroita ja sydämiä läpikuultavalle kutistemuoville. Väritin kuvat Promarker-tusseilla, leikkasin kuvat irti arkista ja paistoin pellillisen näitä erilaisia hahmoja uunissa muutaman minuutin. Valitsin tähän laukkukoruun niistä muutaman.”

7 kommenttia:

 1. Osallistun tällä rinta/laukkukorulla:

  http://anniemilia.vuodatus.net/blog/3090077

  VastaaPoista
 2. Rintakoruilla mukaan kivaan haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Mukana heijastinkukkasilla!

  http://meinaaja.blogspot.com/2011/12/heijastinkukkia.html

  VastaaPoista
 4. Osallistun jouluisella rintakorulla (postauksen alimmainen kuva)

  http://alpakkaabambupuikoilla.blogspot.com/2011/12/piparkakkuja.html

  VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!