keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Helmikuun haaste

Helmikuussa haasteena on tehdä minialbumi, jonka sivut ovat erimuotoisia. 

Osallistumisohjeet löydät sivupalkista. Osallistumisaikaa on helmikuu, eli 29.2. asti. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Teippitarhan sponsoroima palkinto. 

Ideoita erilaisten sivujen käyttöön samassa albumissa voi ammentaa Amalian Askartelijoiden upeista töistä! Kaikista albumeista löytyy lisäkuvia tekijöidensä blogeista!

Aulin komea albumi


Minin jokainen sivu on erimuotoinen!

Elinan mainio mini


"Tässä minialbumissa on 5 sivua. Sivujen materiaalina on noin 1 mm paksu kartonki, joista leikkasin erilaisia muotoja Spellbindersin stansseilla. Sivut on päällystetty molemmin puolin kuviokartongilla, joten pienestä kirjasta tuli todella tukeva. 

Aihe on ollut toteutettavien projektien listalla jo tovin. Ulkomaisissa skräppäyslehdissä näkee usein sivuja, joissa listataan erilaisia itselle tärkeitä ajankohtaisia asioita, kuten televisio-ohjelmia, musiikkia tai ruokia. Tässä kirjassa on kuvia tavaroista tai asioista, jotka tuovat minulle iloa juuri nyt. Arvelen, että tällaista kirjaa on mukava selata vaikka 10 vuoden kuluttua – mielellä ja kiinnostuksen kohteilla on tapana muuttua ajan myötä!"

Maikon upea lahja
"Minä tein minialbumin lahjaksi kummitytöllemme. Sivuja albumissa on seitsemän ja vaikka kahta sivumallia on tuplasti, ovat nekin keskenään erikokoisia. Päällystin kartongit kuviopapereilla ja tummensin sivujen reunat musteilla. Roiskin osalle sivuista myös gessoa, mutta kovin paljon sitä ei jäänyt näkymään. Valokuvat ovat yhdeltä kyläilykerralta ottamiani ja koristeina käytin erilaisilla kahvaleikkureilla leikattuja kuvioita, tarroja, valmiskukkia ja kuviopapereita. Kasasin albumin saranarenkailla ja renkaita varten tehdyt reiät vahvistin erilaisilla sirkkarenkailla."Taijan mahtava sana-albumi


"Jaana-albumin sivujen pohjana on tavallisen ruutulehtiön takakannen pahvi (se harmaa pahvi). Albumin koko on 28 x 10 cm. Leikkasin ja muotoilin sivut kirjainten muotoon. Sitten päällystin sivut (5) ja koristelin ne teemaan sopivaksi. Tulostin Canonillani suloisen pieniä kuvia albumiin. Löytyy albumista oikeaa käärmeen nahkaakin! Albumi on rei'itetty ja koottu Bind it All:illa. Albumin sivuista on kuvia Kukkia ja kimallusta –blogissa. Jaana on siis meidän lemmikkikäärme, kuningaspyton :)"

6 kommenttia:

Kiva kun osallistuit arvontaan!