keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun haaste, nappi

Hei kaikki!

Amalian haasteissa tapahtuu, sillä minä, emmo, siirryn Riikan tilalle vetämään haastei ta. Onneksemme Riikka kuitenkin vielä jatkaa mukana tiimissä ja inspiroi meitä upeilla töillään ainakin jouluun asti. Amalian askartelijoihin voit tutustua täällä.

Ilokseni voin kertoa vielä muitakin uutisia! Amalian Askartelijoista Elina on nimittäin valittu sizzixin tiimiin! Tämä tarkoittaa, että Elina suunnittelee jatkossa töitä myös tänne. Hienoa Elina :)

Mutta sitten tämän kuukauden haasteeseen.

Elokuun aiheena on NAPPI. Miten sinä käytätä nappeja askartelussa? Voit osallistua, kortilla, skräppisivulla, villatakilla tai vaikka tyynynpäälisellä. Napeista on moneksi! Ne voivat olla koko työn materiaali tai kaunis yksityiskohta.

Inspiroidu Amalian askartelijoiden upeista esimerkkitöistä!

Lähes jokaisessa skräppisivussani on koristeena muutama nappi. Kiinnitän
napit yleensä liimalla – myös silloin, kun pujottelen napin läpi lankaa tai
nyöriä. Tästä sivusta halusin tehdä iloisen väri-ilottelun, ja eriväriset ja
–kokoiset napit sopivat mielestäni tähän teemaan oikein hyvin.

Innostuin tekemään yksinkertaisia kortteja kohojauheiden avulla. Kauniin linnun olin leimannut jo aiemmin Amaliassa valkoiselle paperille, joten leikkaisin sen irti ja suihkutin päälle keltaista mistiä. Samaa mistiä on suihkutettu myös taustakartonkiin, joka on ekokartonkia, kuten taitettava korttipohjakin. Napit on stanssattu Marianne Design Creatables -stanssilla ja päällystin nekin samalla kohojauheella kuin linnussakin on käytetty: WOW Metallic Copper.

"Nappeja tulee askartelussa yleensä käytettyä vain korteissa. Nyt niistä
syntyi korvikset. Huovutettu villapallo ja pikkiriikkisiä nappeja
ommeltuna, ja korvakorukoukku; Helppoa ja kivaa!"

Minulla on käytössäni mummolta saatuja kierrätysnappeja isot kasat. Hänellä on tapana ratkoa napit irti kaikista vaatteista mitkä ovat muutoin käyttökelvottomia. Napit tuovat minusta hauskan lisän skräppäykseeni. Sininen on harvoin käyttämäni väri joten sen värisiä koristeita ei hirveästi varastoistani löytynyt. Napit tulivat siis tarpeeseen!
-emmo


Blogittomat voivat osallistua haasteeseen lähettämällä kuvan työstään osoitteeseen emmo@amalia.fi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Amalian sponsoroima palkinto. Osallistumis aikaa on elokuun viimeiseen päivään asti. 

Askartelu iloa!

-emmo

20 kommenttia:

 1. Olipa hauska haaste, inspiroiduin tekemään useammankin kortin, mutta mukana tällä.

  VastaaPoista
 2. Osallistun haasteeseen tällä nappikoristeisella korilla http://alpakkaabambupuikoilla.blogspot.fi/2012/08/neliokori.html

  VastaaPoista
 3. Nappeja löytyy osoitekirjasta!

  VastaaPoista
 4. Mukaan haasteeseen minäkin! Tosin vain yhdellä napilla, mutta eikös sekin riitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mainiosti riittää! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

   Poista
 5. Uusi yritys, nyt linkki vie suoraan haastetyöhön.

  VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!