perjantai 1. marraskuuta 2013

Amalian Marraskuun haaste: KIERRÄTYS

Ja niinhän se on, että taas kuukausi vierähti ja on aika uuden haasteen. (Miten muuten kuukausi voi mennäkin niin nopeasti, ei kyllä meinaa perässä pysyä...) :)

Amalian
MARRASKUUN HAASTEEN
aiheena on

KIERRÄTYS.

Mitä olen askartellut kierrättämällä. Oletko purkanut vanhat villasukat ja neulonut niistä kaulahuivin? Onko kirpparilta löytynyt kahvikuppi saanut uuden käyttötarkoituksen askartelussa? Keräätkö karkkipaperit ja olet tehnyt niistä jotain? Vai jotain ihan muuta...

Minä itse olen himokierrättäjä. Kerään kirppareilta aarteita, säilytän paperisilput sekä vaatteiden hintalaput ja keräilen myös niitä karkkipapereita :) Tässä alla jotain kierrätysaiheisia tekosiani, eli ei muuta kuin kierrättämään.


OSALLISTU ROHKEASTI HAASTEESEEN
JA 
ASKARTELUN ILOA!

Haasteeseen osallistunteita töitä:

"Tässä minun kierrätetty, tuunattu, vanha iso tulitikkuaski. Oon niin mielistynyt näihin askien tuunaukseen!
Aski siis kierrätetty, ja tavallaan pitsitkin, kun ovat koluttu äidin vanhasta jämäboxista. Lisäksi tässä hyödynsin korulaatikoiden sisältöä "korurasiaan" nuppia tehdessä..." -Tinttura7912 kommenttia:

 1. Blogittomana mukana, kuva lähetetty sähköpostiin... :-)

  VastaaPoista
 2. Kirpparilta etsin usein puisia rasioita, nappeja, vanhoja pitsejä ja tietysti niitä kahvikuppeja. Kuppeihin olen valanut niin kynttilöitä kuin tehnyt näitä neulatyynyjä!

  VastaaPoista
 3. http://4.bp.blogspot.com/-gm2e73WrZYU/UngV43dwSSI/AAAAAAAAAGE/YbAhZotIrFU/s320/IMG_1121.JPG

  VastaaPoista
 4. Moikka, kiitos taas haasteesta. Itsekin olen innokas kierrättäjä ja kerään hirveästi kaikkea pientä hilua, jota pyrin käyttämään uudelleen. Puoliskokin on oppinut kysymään: "Heitänkö pois vai tuunaatko?" :)

  Joten nyt mukana sillä, missä tällähetkellä kierrätän päivittäin eli ATC korteilla. Korttipohjat ovat muro tms. pakettien pahveista, tekstit ja kuvat pitkälti lehtikuvia, silppua tai muuta paperijätettä :)

  VastaaPoista
 5. Mukaan ilmoittautuu ahkera kierrättäjä/tuunaaja kangastaululla.

  VastaaPoista
 6. Siis tosi kiva haaste, kiitos=)!

  VastaaPoista
 7. Kiva idis! Itse kierrätän vanhat t-paidat matonkuteiksi. Ohessa kuva valkoisesta virkatusta matosta, jossa on noin 20 t-paitaa. Maton halkaisija on nyt 120 cm, painoakin jonkun verran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva lähti sähköpostiin, ei tarttunut tähän:)

   Poista
 8. Mukana tuunatulla Pringles-purkilla. :)

  VastaaPoista
 9. Marraskuu vaihtui joulukuuksi mutta vieläkö ehtii? Täällä kaikki kierrätettyä mutta 100 prosenttisesti esim tämä http://tuunaustajatekeleita.blogspot.fi/2013/12/kitaristin-tyttaren-koru.html

  VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!