keskiviikko 6. elokuuta 2014

Amalian Haasteet, aika luopua

Kesä vei minut mennessään ja haastekin jäi "retuperälle". Lomailin oikein kunnolla, konekin oli pitkiä aikoja avaamatta kokonaan. Kesällä alkoi myös tuntumaan siltä, että Amalian Haasteet ovat tulleet tiensä päähän tai ainakin täytyy laittaa tauolle. Kertakaikkisesti aika vaan ei riitä kaikkeen.


Puoli vuotta päivätyössä, palkoillisena on osoittanut sen, että minullakin on vuorokaudessa vain 24tuntia. Olen myös päättänyt, että vapaa-aikani käytän itseni sekä perheen hyvinvointiin ja yhdessäoloon. Tästäkin syystä, on jostain luovuttava.

Mutta, aika näyttää jospa vaikka haastan teidän askartelemaan uudelleen joku päivä. Ja tietenkin otan mielelläni kommentteja sekä toiveita vastaan, haluatteko Amalian haasteille jatkoa.

Ja ennenkaikkea toivotan kaikille,

ASKARTELUN ILOA!Ja jotain valmistuikin kesän aikana ;)

1 kommentti:

  1. Onnea kirjan johdosta.Kyllä kannattaakin ottaa lasillinen kuplivaa.

    Tämä kesä oli paras ikinä. Minäkin olen kohta plääh oman musiikkihaasteeni kanssa. Haasteen järjestämisessä on todellakin ylimääräistä työtä. Olenkin miettinyt, että minäkin taidan lopetella haasteeni pikkuhiljaa. Meillä on todella vain 24 tuntia vuorokaudessa ja on todellakin elettävä ja nautittava elämästä.

    Tottakai haasteet ovat kivoja ja niihin on kiva osallistua. Olenkin aina kurkkaillut, jos sinulla on haaste menossa. Aivan voimien mukaan kannattaa mennä elämässä eteenpäin.

    VastaaPoista

Kiva kun osallistuit arvontaan!